Csoportos Önfejlesztés

H2:r

Családállítás (Balogh Amy)

CSÖ2

Bert Hellinger, a rendszer-pszichoterápia alkotója, arra a következtetésre jutott, hogy sorsunk elválaszthatatlanul összefügg családunk tagjainak sorsával. A „Hellinger féle” családállítás során a csoport tagjai a térben megjelenítik, „felállítják” az adott család viszonyait.A családot egy közös családi lélek mozgatja, amely igen távoli családtagok sorsa között is szoros kapcsolatot teremthet.  Hellinger így vall a családállításról: „A szisztematikus családterápia arról szól, hogy megállapítsuk, hogy a kliensnek kötése van-e a tágabban vett családja valamelyik korábban élt tagjának sorsához.” A családállítás ezt tudja napvilágra hozni. Amennyiben fény derül a kötésre, az illető könnyebben tud megszabadulni tőle. A családállítás módszere láthatóvá teszi a családtagok egymáshoz való viszonyát. A családállítás során valójában a családrendszer tudattalanja képződik le, és egy speciális energetikai mező tár fel olyan mintázatokat, amelyek megvannak a család rendszerében.

LOTusShakti női kör és táncmeditáció (Tamás Kinga)

T7

Kreativitásunk, mozdulataink, és a szépségünk felfedezése által utazunk minden alkalommal - tematikusan felépítve - a Szent Női minőségünk felé. A nőiség általános testi-lelki, érzelmi  témái mellett figyelembe vesszük aznapi energetikánkat, hangulatunkat, és aktuális kérdéseinket. 

Az óra női jógával kezdődik, hogy bemelegedjünk, kapcsolódhassunk a testünkhöz, a teremtő szerveinkhez, és karban tartsuk az egészségünket. A joga emellett segít ellazulni, elcsendesíteni az elmét, hajlékonyabbá és rugalmasabbá válni nem csak testi, hanem mentális szinten is.

A táncmeditáció útmutatások alapján, de szabad, improvizatív mozgásra alapszik, amely során dolgozunk az elemekkel, a csakrákkal, és az archetipusokkal is. A különböző minőségek megtapasztalása bölcsességgé válik bennünk, és teljesebbé, egészségesebbé válunk tőle.

Figyelmünket befelé fordítjuk, elcsendesedünk, és lassan mozdulva indulunk a Forrás felé, ahol a mindannyiunkban ott mosolygó Istennő vizéből meríthetünk.

A workshopok 2 órásak. A workshopra a hozzájárulás 4.000Ft/alkalom.

Ha szeretnél jönni, kérlek, hogy figyeld Facebook oldalunkat: Kamadeva Fénytemplom. Minden családállításra eseményt hozunk létre. Bejelentkezés: kamadevatemple@gmail.com

Vörös Sátor Női HoldKör (Komlóssy Petra)

CSÖ1

Ciklikusságunk ajándéka és ereje rejtély lehet sok mai modern nő számára. Ahogy a Holdnak, úgy a nőnek is vannak ciklusai, és éppen ezért tűnünk gyakran olyan misztikusnak, titokzatosnak, és sokszor megfejthetetlennek.

A Vörös Sátor női körbe behozhatod a szándékod, itt megélheted a csendet, a nyugalmat, és kérdéseket is tehetsz fel akár önmagadnak, vagy mindannyiunknak. Közelebb kerülhetsz valódi mivoltodhoz, és újra megélheted véred elfeledett szentségét, a nőiség igazi tápláló erejét.

Egy-két bemutató foglalkozást követően az a cél, hogy ugyanazok a résztvevők egy összeszokott társasággá alakuljanak, és zárt körben, 8 alkalmon keresztül együtt kísérjék egyéni és csoportos női folyamataikat.

Témáink minden alkalommal különbözőek lesznek, és mindenki megélését körbejárjuk, feldolgozzuk. Dolgozunk a belső és kollektív női archetípusokkal, lesz embodiment (megtestesítő) transztánc is, valamint szakrális intenció, és Hold rituálé, hogy kiteljesíthessük önnön mivoltunkat.

A workshopok 2-3 órásak, és lehetőleg Újhold és Telihold idején fogjuk őket tartani. Hozzájárulás alkalmanként 4.000Ft/fő.

Ha szeretnél jönni, kérlek, hogy figyeld Facebook oldalunkat: Kamadeva Fénytemplom. Minden Vörös Sátor Női körre eseményt hozunk létre. Bejelentkezés: kamadevatemple@gmail.com

Női "Elem-Töltő" Nap. "Szedjük Ráncba" Magunkat. (Tari Valériával És Tamás Kingával)

MAN9

Minden hónap első szombatján más-más Istennőnek ajánljuk fel folyamatainkat. Egy olyan napot tervezünk, ami érted és miattad van, hogy feltöltődj, hogy elengedd a terheket, hogy leengedhess egy kicsit, hogy felszabadulj, hogy kiadd magadból mindazt, ami benned van, de már nem szolgál Téged, hogy “újjászüless”, hogy megajándékozd magad.

Szeretettel invitálunk az egynapos “ráncba szedésre”, ahol a nap folyamán akár ki is cserélődhetsz, és megújulva térhetsz haza. Nem kínálunk kozmetikai kezelést és hajápolást, hanem annál sokkal többet; Veled foglalkozunk, és gondoskodunk arról, hogy jobban érezhesd magad!

Hogy néz ki egy ilyen nap?

Kiválasztunk egy Istennőt, akinek felajánljuk a napunkat. Meditációval ráhangolódunk a napra, meghívjuk a soron következő Istennőt, és kizárunk minden zavaró tényezőt. Beszélgetünk arról, hogy ki miben van éppen benne, milyen érzései vannak, hogyan éli meg a napjait. Ezt követően női jógázunk egyet, amit Kinga fog vezetni.

A jógát követően kipróbáljuk milyen a közléskényszer hátraszorítása, és a kizárólag zöldségekből és gyümölcsökből álló ebédet néma csendben fogyasztjuk. Ebéd után kibontjuk az aktuális témánkat, és megoldásokat keresünk. Ezt követi az elengedő meditáció, és Kék Lótuszos Szent Kakaó ceremónia, amit Tari Valéria tart. Miután megkönnyebbültünk, és a nap a csúcspontjára ér, akkor táncolunk, megünnepeljük magunkat és a nőiességünket, és akár mozgás közben is meditálhatunk. Játszunk az érzékekkel, szeretettel érintjük egymást, erősítjük női energiáinkat.

Résztvevők száma: max 20 fő. Az egésznapos “rehabilitáció” ára 25.000 Ft. Jelentkezés e-mailben: kamadevatemple@gmail.com

Vezetett Meditációk

MAN9

Különböző tematikára épített csoportos vezetett meditációk, amik segítenek az oldásban, fejlődésben, önmagunk megismerésében, megértésében, az öngyógyulásban, és a valódi önmagunk megtalálásában.

Amikor vezetett meditáción veszünk részt, akkor egy külső segítőre bízzuk magunkat. A vezető abban segít, hogy fókuszba hozzuk a gondolatainkat, meditatív állapotba kerüljünk, teljesen el tudjuk lazítani magunkat, magunkra és a megoldandó feladatainkra tudjunk koncentrálni, megfelelő befogadó állapotba kerüljünk, és az instrukciókat követve belső utazásban vegyünk részt. Az érzékszervek visszavonásra kerülnek, így még inkább befelé tudunk fordulni.

Nagyon gyakran úgynevezett vakfoltokba ütközünk a meditáció alatt, azonban egy vezetett meditáció segíthet ezeket a vakfoltokat is feloldani, és rálátni arra, ami bennünk van. A vezetett meditáció segítségével könnyebben kizárhatjuk a külső tényezőket, könnyebben lecsendesíthetjük az elménket, elősegíthetjük a helyes koncentrációt, a belemerülést, és elkerülhetjük az önmagunkkal folytatott harcot.

A tematikus vezetett meditációk különböző területeken fejthetnek ki pozitív hatást. Minden meditáció más területre összpontosít, és old blokkokat. Nálunk elérhető meditációk: Belső gyermek gyógyítása, Segítő totemállatok, Nőiességgel, női minőségekkel kapcsolatos meditációk.

A részleteket és az aktuális meditációt keresd kérlek a programok menüpont alatt, vagy figyeld a Facebook oldalunkat: Kamadeva Fénytemplom. Minden Meditációra eseményt hozunk létre. Bejelentkezés: kamadevatemple@gmail.com