Egyéni Kezelések

H104:r

Párkapcsolat segítő Bodywork pároknak (Klein Csaba)

EK3

Lehet, hogy úgy érzitek, hogy lehetnétek közelebb egymáshoz, vagy javulhatna a kommunikáció köztetek. Elképzelhető, hogy vágytok a másik közelségére, az intimitásra, de valamiért mégis nagy a távolság. Az is lehet, hogy nem ismeritek a másik szeretet nyelvét, vagy esetleg a határait. Mozdulnátok egymás felé, de nem tudjátok, hogy mi a következő lépés. Lehet, hogy az intimitásba nem tudjátok beleengedni magatokat, és közben maga a kapcsolat is ellaposodott már. Szeretnétek megoldást, de nem feltétlen szeretnétek másokkal találkozni.

Ha a fenti gondolatok közül bármelyik jellemző rátok, akkor a Párkapcsolat segítő Bodywork foglalkozás nektek is való!

Egy biztonságos térben, csak a pároddal és önmagaddal kapcsolódva megtapasztalhatjátok a Bodywork módszert, amelynek a segítségével mélyebben meg tudjátok ismerni egymást. Ennek a módszernek a segítségével megtapasztalhatjátok azt, amit nehéz szavakkal megfogalmazni. Az alkalmak során dolgozunk határokon, az érintés erejével, a dühvel, a szégyennel, és non-verbális kommunikációval is. Az egyes alkalmak teljesen egyénre szabottak, és attól függnek, hogy mi a kettőtök közös témája, és abban hol tartatok, mi okoz elakadást.

Ha esetleg már van is témád, amit szívesen elhoznál és dolgoznál vele, akkor szeretettel várlak egy nulladik alkalomra, ahol megismerkedünk, közelebb kerülök a témátokhoz, és ha megvan a kölcsönös bizalom és szimpátia, akkor köteleződünk el további alkalmakra. Fontos, hogy közös legyen a szándék, és egyikőtök se érezze kényszernek a foglalkozást. Mindkettőtök szabad akaratára és szándékára szükség van az eredményes munkához.

Egy alkalom kb 120 perc, és 18.000 Ft/fő/alkalom. Kérünk, hogyha szeretnél jönni, akkor egyeztess időpontot a kamadevatemple@gmail.com címen.

"Origó" Blokk oldás (Tari Valéria)

EK7

Gyakran nem tudjuk, hogy az, ami éppen történik, miért történik velünk. Nem tudunk túljutni nehézségeinken, problémáinkon, és teljesen tehetetlennek érezzük magunkat, mert nincs eszközünk a megoldáshoz. Azonban, ha feltárjuk a tudattalanban meghúzódó mintáinkat, blokkjainkat, akkor a probléma akár magától is megoldódhat. Hogyan lehetséges ez? Minden, ami meghatározza a jelenünket és a személyiségünket, az a múltból táplálkozik. Lényegében már fogantatásunktól kezdődően tanulunk, és azzá válunk, amilyenné a környezetünk alakít minket. Valójában nem is tudjuk, hogy kik vagyunk, mert abból építettünk fel magunkról egy hamis “Én" képet - egót -, amit mások elmondtak rólunk. Azzá váltunk, amit megtanultunk magunkról, amit más projektált ránk, és amit elhittünk ezekből.

Ezekhez a gondolatokhoz érzelmi minták kapcsolódnak, és lényegében minden egyes nap ugyanazokat az érzelmeket éljük meg, amit a múltbéli gondolataink okoznak nekünk. Ezek a múltbéli gondolatok azonban nem feltétlenül tudatos gondolatok és minták, hanem sokkal inkább a tudattalan tartalma. Ehhez a tartalomhoz nem, vagy csak különböző módszerek segítségével jutunk hozzá.

Azonban ez a tudattalan tartalom az, ami irányít és meghatároz bennünket, és amire a környezetünk reagál, így az Univerzum is. Ezen tartalom alapján történik az éltünk, és ezen tartalom alapján vonzzuk be azt, amit a jelenben megélünk. Ahhoz tehát, hogy a jelen változni tudjon, ahhoz a tudattalanban szükséges rendet raknunk, és olyan támogató mintákat magunkhoz vennünk, amelyekkel azt élhetjük meg, amire vágyunk.

Ezt a folyamatot támogatja az Origó Blokk Oldás. Megtaláljuk azt, ami hátráltat minket, és “kicseréljük” olyan nekünk kedvező mintákra, ami támogatja céljainkat.

A tudattalan tartalmának a feltárást egy vezetett meditáció hozzájárulásával éber transzállapotban végezzük. Egy foglalkozás kb 90-120 perces. Díj: 25.000Ft/alkalom. Kérünk, hogyha szeretnél jönni, akkor egyeztess időpontot a kamadevatemple@gmail.com címen.

Theta Healing (Hatzopoulos Elektra)

EK1

A Theta Healing egy kiemelkedő gyógyító módszer, amelyet 1995-ben Vianna Stibal hozott létre saját lábdaganatból való gyógyulása során. A Vianna Stibal ThetaHealing hivatalos weboldala szerint ez a módszer egy meditációs technika, és egy spirituális filozófia, amely nem egy vallásra jellemző, hanem mindegyiket felismeri azzal a céllal, hogy közelebb kerüljünk a Teremtőhöz. Ez a tréning a testnek, az elmének, és a szellemnek szól, és képessé teszi az embert arra, hogy megszabaduljon a korlátozó hiedelmektől, és pozitív gondolatokkal teli életet éljen.

Ennek a tanításnak az a célja, hogy az agyat a théta agyhullámok révén mély állapotba hozza, és ezen keresztül megújítsa a kapcsolatot a Teremtővel. Ez lehetővé teszi hogy megtanuljuk, hogyan változzunk könnyen és hatékonyan. Megmutatja, hogyan építsük fel személyes valóságunkat, és rávilágít arra, hogy minden történésnek az életünkben oka és célja van.

Egy találkozó általában fél óra és másfél óra időtartamot vesz igénybe, és az ismétléseinek a száma attól függ, hogy mihez kapcsolódik, milyen mélyen van a kezelni kívánt téma legalsó rétege.

Ez a technika lehetővé teszi a gyakorló számára, hogy feloldja a hit számos rétegét, és elérje a legalsó réteget. Ez a módszer azt vallja, hogy ha a legalsó hit, - ami a múltunkban mintázódott- feloldódik, akkor az utána lévő, és fölötte álló minták már maguktól kioldódnak és megváltoznak. Ennek köszönhetően pedig mentesülhetünk korlátainktól és blokkjainktól.

A tudattalan tartalmát egy vezetett meditáción keresztül érjük el. Egy foglalkozás kb 90-120 perces. Díj: 25.000Ft/alkalom. Kérünk, hogyha szeretnél jönni, akkor egyeztess időpontot a kamadevatemple@gmail.com címen.

Egyéni kisérés Integrál szemlélettel (Klein Csaba)

EK2

Az integrál szemlélet egy szintetizáló szakmai irányzat, amelyet a világhírű amerikai filozófus, író, Ken Wilber alkotott meg, és mára több millió képviselője van szerte a világon. A rendkívül izgalmas elmélet- és gyakorlatrendszer szakértői módon szintetizálja a nyugati pszichoterápiás, pszichológiai ismereteket, valamint a spirituális bölcseleti hagyományok tudatról szóló tanításait. Az így kapott teljes spektrumú emberképet alkalmazza az élet minden területére, úgymint a gyógyítás, az orvoslás, a pszichoterápia, a coaching, a közgazdaságtan, az üzleti élet, a jog, az ökológia, a politika, és a művészet területeire

Az integrál szemlélet egyszerre kelet és nyugat szintézise, tudomány és spiritualitás (vallás és misztika) szintézise, test és elme szintézise, egyén és társadalom szintézise. Az ember lelki és szellemi ismeretei mellett kitér az evolúció, a társadalom, a kultúra és az ökológia kérdéseire. Integrálja az ősi évezredes bölcseleti tudást a modern tudomány ismereteivel. Az integrált rendszer hátterében több száz - az előbb említett - rendszer és sok ezer szakirodalom módszeres és szisztematikus összevetése áll.

A válasz minden esetben magunkban keresendő, csak néha friss rálátásra, külső nézőpontra van szükségünk. A módszer teret enged annak, hogy a kérdések alapján saját magad fejtsd meg önmagad. Az egyéni kísérés akkor tud jól működni, ha egyenrangú a kapcsolat, és barátként tudunk egymással beszélgetni. Én figyelek rád, te pedig közelebb kerülsz önmagadhoz.

Kérünk, hogyha szeretnél jönni, akkor egyeztess időpontot a kamadevatemple@gmail.com címen.

Regressziós utazás (Nábozny Natasa)

EK1

Ezen módszer szerint elménk három részből áll: az ego területe, a tudatalatti, és a felettes Én. Ahhoz, hogy összpontosított elmével tudjuk a jelenben, azaz a Most-ban lenni, ahhoz szükség van arra, hogy ezt a három területet tisztítsuk, kiegyresúlyozzuk, és karbantartsuk.

Csak akkor tudunk megfelelően reagálni a jelen helyzetekre, és akkor tudunk megfelelő döntéseket hozni, ha ezek a területek letisztultak, és blokkoktól mentesek.

Létezhetnek olyan betegségek, kapcsolatok, függőségek, esetleg indokolatlan félelmek, amelyek folyamatosan ismétlődnek az éltünkben, és nem tudjuk az okait, nem találunk rá magyarázatot, és tehetetlennek érezzük magunkat.

Ezekben az esetekben (is) tanácsos lehet egy regressziós utaztatás, hiszen blokkjainkat hozhatjuk előző életeinkből, és felmenőinktől is.

Egy regressziós utaztatás során feltárhatjuk ezen elakadásainkat, visszavonhatjuk a múltban, előző életben tett fogadalmainkat, és gyakorolhatjuk a megbocsátást is. Jó, ha képesek vagyunk szembenézni múltunkkal, és képesek vagyunk akár magunknak is megbocsátani, mert a harag és a düh nagyon erős negatív kötést tud létrehozni akár életek között is.

Jelen életet akkor utaztatunk, ha olyan trauma, veszteség vagy fájdalom ért minket, amit nem tudunk feldolgozni, esetleg nem akarunk vagy tudunk rá emlékezni.

A regressziós utazás lényege, hogy a tudattalan tartalmát tudatos szintre emeljük, amit aztán egy mélyebb meditatív állapotban oldunk és tudatosítunk. Ezt követően már tudati szinten is képesek vagyunk megoldani. A régi és az új állapot közötti különbség aztán kikapcsolja az előző életeket, ezért a hétköznapjainkban is másképp fogunk ezentúl érezni és cselekedni.

A program alkalmanként körülbelül 90-120 perces. Egy alkalom 25.000Ft. Kérünk, hogyha szeretnél jönni, akkor egyeztess időpontot a kamadevatemple@gmail.com címen.

"Meghallgatlak" és/vagy Rapid Oldás (Hatzopoulos Elektra)

EK6

„Meghallgatlak” esemény. Kéthetente péntekenként 18:00-20:30 között.

Igény szerint 20-40 percben csak rád figyelek. Nálam „ventilálhatsz” anélkül, hogy elszámoltatnának, vádolnának, magyarázkodnod kellene, vagy félnél kimondani az igazad, az érzéseid, a dühöd, bánatod esetleg örömöd, mert mások féltékenyek lennének rád.

Az aktív figyelés manapság luxus, hiszen az életritmus felgyorsult, az információ minden irányból ömlik és a „külső hangzavar” következtében egyre kevésbé halljuk a másikat, vagy önmagunkat. A másik megértése, elfogadása ítélkezés, bíráskodás nélkül az, amire (többek között) szinte mindannyian vágyunk a nagy rohanásban. Amennyiben úgy érzed, hogy ez az, amire épp szükséged van, s „bizalomgerjesztőnek” tűnik profilom, próbáld ki, milyen egy ilyen lehetőség.

Rapid Oldások ThétaHealing® technikával Kéthetente péntekenként 18:00-20:30 között.

A Rapid Oldás alatt 15-20 percben az egyén „leolvasása” mentén az adott témához kapcsolódó belső igazságot (amely elől menekülünk) mutatjuk meg, és ThétaHealing® letöltésekkel adunk egy kezdő lökést a feldolgozás megkezdéséhez, vagy átmeneti „csillapításához”.

Ezen alkalmak célja, hogy szembesüljünk azokkal a témáinkkal, amelyek mérgezik, megkeserítik az életünket, mégsem akarunk rájuk nézni, vagy valamilyen oknál fogva képtelenek vagyunk megfogalmazni őket magunknak. A biztonságos és támogató környezet segít oldani a bénultságot és megadhatja azt a löketet, amelyre épp szükségünk van ahhoz, hogy elinduljunk végre a változtatni akarás útján, kicsit összeszedetteben, nyugodtabban, bizonyossággal feltöltve, hogy mégis van megoldás egy adott témánkra.

Minkét program alkalmanként körülbelül 20 perces. Egy alkalom 7.000Ft. Kérünk, hogyha szeretnél jönni, akkor egyeztess időpontot a kamadevatemple@gmail.com címen.

Dzsuna Orosz Bioenergetikai Diagnosztika és Gyógyítás (Nábozny Natasa)

EK3

Az 1980-as években Oroszországban egyre elterjedtebbé vált az extraszenzorika és az okkultizmus. Jevgenyija Davitasvili - akit Dzsunaként ismernek-, ápolónőként tevékenykedett Grúziában. A Szovjetunióban ő lett az első extraszenzorika, a bioenergetika nagykövete. Olyan eredményekkel kezelt gyógyíthatatlan, daganatos, krónikus betegségben szenvedőket, hogy még Brezsnyev is meghívta magához.

A KGB laboratóriumot építtetett neki, vizsgálták a módszerét, de ésszerű magyarázatot nem találtak rá. Technikája mégis működött.

A Dzsuna Bioenergetikai Diagnosztika és Kezelés a kliens energiarendszerével dolgozik. Harmonizálja a test energiáját, tisztítja az aurát és a csakrákat, valamint az éter-és az asztráltestben dolgozik.

Többek között a következő eltérések kezelhetők vele: energiahiány, energiatöbblet, blokkok, hibás eloszlás, energia elfolyás kifelé, energia ráfolyás. A technikával átkok, rontás, kötés, előző életek hatása, családrendszerből jövő negatív töltetű energia, aura ráfolyás tisztítható.

A program alkalmanként körülbelül 90-120 perces. Egy alkalom 25.000Ft. Kérünk, hogyha szeretnél jönni, akkor egyeztess időpontot a kamadevatemple@gmail.com címen.

SVT - Sprituális Válasz Technika (Földes Andrea)

EK6

Az SVT (Sprituális Válasz Technika) egy nagyon hatékony, gyors, de ugyanakkor szelíd energetikai módszer.  Az SVT, mint rendszer egy inga, egy táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatát foglalja magában.

A konzultáció során a tudatalattidban tárolt korlátozó hitrendszereket, diszharmonikus programokat, energiákat tudjuk felderíteni és átalakítani. A módszer hatékonysága többek között abban rejlik, hogy a probléma valódi gyökerét tárjuk fel, majd a tudatos elmét tisztítjuk, de úgy, hogy az egót megkerüljük. Ennek köszönhetően közvetlenül a tudatalattival és belső vezettetésünkkel, a Felső Énnel dolgozunk.

Egyetlen konzultáció akár több más foglalkozással is felérhet. Az energetikai munka során kifejezetten gyors változásokat tapasztalhatunk meg.

Klienseim a konzultáció végén kifejezetten megkönnyebbülnek, csökken a bennük felhalmozott feszültség, és sokkal tisztábban látják az ügyüket. Azonban a kliens tudatos döntésére és attitűdváltására van szükség ahhoz, hogy negatív érzelmeivel vagy rossz szokásaival ne állítsa vissza a kitisztított programokat, és hajlandó legyen tenni a pozitív változásért. A cél, hogy a visszanyert, felszabadított belső erővel hosszú távon, önállóan is képes legyél fenntartani az egyensúlyt.

A program alkalmanként körülbelül 60-90 perces. Egy alkalom 20.000Ft. Kérünk, hogyha szeretnél jönni, akkor egyeztess időpontot a kamadevatemple@gmail.com címen.