Programok

7

Az egó Határain Túl - Ingyenes beszélgetés Tari Valériával - március 11. (Szombat) 14.00-16.00

P1

Elképzelted már valaha, hogy milyen lehet az egó határain túl létezni? Egyáltalán tudatában vagyunk annak, hogy mit jelent az ego, az elme, és miért lehet fontos ezeknek a határon túlra jutni?

Amíg korlátok és határok között éljük életünket, addig a dualitás, az elszakítottság (tudatlanság), a tudattalan tartalma által létrehozott világunk határozza meg a jelen személyiségünket. Ez azonban egy hamis “én”, ami nagyban korlátoz a kiteljesedésünkben, és a valódi ÉN megélésében.

Amikor megéljük azt, akik valójában vagyunk, akkor megszűnik a dualitás, eggyé válunk valós mivoltunkkal, túllépünk az ego és az elme határain, amik többé nem kontrollálnak minket. Megérkezünk a végtelen tudatba, és felismerjük a legtisztább tudatosságot.

Ekkor elérjük az igazi szabadságot (cselekvéstől, gondolattól, és tudatlanságtól való szabadság), az elégedettséget, egy magasabb, felemelkedettebb látásmódot, az érintetlenséget, közelebb kerülünk az abszolúthoz, a valós igazsághoz.

A körülbelül másfél órás beszélgetés díjmentes.

Regisztráció: kamadevatemple@gmail.com A jelentkezésnél a tárgyba kérlek, hogy írd be a program nevét, különben nem fogjuk tudni, hogy melyik programra jelentkezel.

Szakrális Méhtisztító Szertartás - Nábozny Natasa - március 12. (vasárnap) 11.00-18.00

Áramolj Szívbol!-17

A mexikói asszonyok híresek bölcsességükről, spirituális képességeikről és gyakorlataikról. Úgy vallják, hogy Födünk állapota megegyezik a rajta élő összes nő méhének az állapotával. Emellett azt is tartják, hogy minden férfi, akit valaha beengedtünk szent templomunkba, egy energetikai szálat, energetikai lenyomatot hagyott bennünk, amin keresztül összeköttetésben maradtunk vele, és továbbra is elszívhatja tőlünk az energiát, ha szeretettelenül gondol ránk.

Ebből, és múltbéli megéléseinkből traumáinkból adódóan méhünk és yonink belső falain energetikai lenyomatok és blokkok is maradhattak. Ezek a lenyomatok, energetikai minták és blokkok azonban tisztíthatóak, és annak érdekében, hogy saját energiánkat, autonómiánkat tudjuk élni, érdemes is tisztítani.

A Szertartáson azonban nem csak ezeket tisztítjuk, hanem oldhatunk minden abúzust, szégyent és bűntudatot, amit a női felmenőinktől átvehettünk, és ott van bennünk. Azért fontos, hogy ezeket is tisztítsuk, mert mert nem csak a lelkünkben és a tudatalattinkban van jelen, hanem méhünk, petefészkeink, és szent barlangunk belső falai is szenvedhetik annak lenyomatát.

Ez a szertartás azokat a nőket szolgálhatja, akik nem tudják megélni a testi örömöket, miómával, cisztával, méhfal vastagodással vagy vérzésproblémákkal küzdenek. Olyanoknak is áldás lehet, akiknek vetélésük, abortuszok volt, nem tudnak megfoganni, félnek a terhességtől, bántalmazottak voltak, vagy nem tudják megélni a testi intimitást. Ezt a Méhtisztító Ceremóniát azoknak ajánlom, akik vonzódnak a szertartásokhoz, és egy csodálatos közös tér és folyamat berkein belül szeretnék gyógyítani nőiségüket és teremtő erejüket. „Kinyílik az ég, kinyílik a föld, kinyílik a szív, kinyílik az öl.”

A körülbelül 6 órás ceremónia ára 25.000 Ft./fő/alkalom.

Regisztráció: kamadevatemple@gmail.com Jelentkezésnél a tárgyba kérlek, hogy írd be a program nevét, különben nem fogjuk tudni, hogy melyik programra jelentkezel.

Harmóniában a tíz testtel - 10 alkalmas kundalíni jóga kihívás - Dandos Arabelával - Március 21-től (minden kedden) 7.00 - 8.30

Tanf3

A tavaszi napforduló alkalmával egy kihívásra invitálunk! Gyere, és kundalíni jógázz velünk 10 héten keresztül minden kedden reggel, akár az otthonodból! ZOOM-on is elérhető lesz!!!

„Lehet, úgy hiszed, csak egyetlen tested van, amelyről gondoskodnod kell, de valójában mindannyiunknak tíz teste van. Ez talán abszurdnak tűnik, mivel ezen testek többsége emberi szemnek nem láthatóak. Ezen testek gondolatai sem láthatók, bár az életünk ezek körül a gondolatok körül forog. Valójában ezen testek által generált gondolatok által tudjuk leginkább érzékelni a kilenc testet. A kundalíni jóga gyakorlása által érhető el az az érzékenység, aminek a segítségével érzékelhetővé és kiegyensúlyozottá válik a tíz testünk.” – Siri Atma K. Khalsa.

A “Harmóniában a tíz testtel” kundalíni jóga program keretein belül megtapasztalhatod, hogy többek vagyunk pusztán a fizikai testnél. Csodálatosan komplex lények vagyunk, akiknek a jóléte, egészsége, életpotenciáljának a kiaknázása mind a tíz test egyensúlyán múlik. Az ősi jógikus bölcsesség szerint rendelkezünk egy lélek testtel, három elme testtel (negatív, pozitív, semleges), fizikai testtel, fényívvel, aurával, prána testtel, finomtesttel és sugárzó testtel.

A 10 alkalmas program egy-egy foglalkozásán megismerkedünk egy-egy test jellemzőivel, erősségeivel és gyengeségeivel, és jóga gyakorlatokkal, meditációval egyensúlyba hozzuk azokat. A kundalíni jóga gyakorlása mind a tíz testet erősíti azáltal, hogy folyamatos változásokat idéz elő érzékelt valóságunkban. Az újonnan felfedezett tudatosságunk lehetővé teszi, hogy a lelkünk hangjára összpontosítsunk, amely életcélunk beteljesítéséhez vezet. Amikor egyensúlyban van a tíz testünk, olyan tudatossági hullámokat teremtünk, amelyek valódi gyógyuláshoz vezetnek.

Részvételi díj: 30.000 Ft/10 alkalom vagy 3500 Ft / alkalom. Érdeklődés: chardikalajoga@gmail.com vagy +36-20-8286399 A programot Dandos Arabela - regisztrált okleveles kundalíni jóga oktató tartja.

Regisztráció: kamadevatemple@gmail.com Jelentkezésnél a tárgyba kérlek, hogy írd be a program nevét, különben nem fogjuk tudni, hogy melyik programra jelentkezel.

Szent Kakaó Ceremónia És Medicinák - Tari Valériával - Március 26. (vasárnap) 18.00 - 21.00

Tanf4

A Szent Kakaó Ceremónia alkalmával dél-amerikai gyógyító növény főzetet fogyasztunk, amely a Maja törzs leszármazottainak hagyománya és rituáléja alapján készül.

A Szent Kakaó segítségével megnyithatjuk a szívünket, és segítségünkre lehet, hogy szembenézzünk önmagunkkal. Miközben testünk és elménk relaxált állapotba kerül, addig belső utazást folytathatunk, kapcsolatba léphetünk Földanya szellemével, valamint legbelsőbb világunkkal. Megtapasztalhatjuk a feltétel nélküli szeretetet, valamint a békét és örömöt.

A szeretet állapotában elengedhetjük negatív érzelmeinket és kapcsolódhatunk a tiszta szív energiájához. Ezt az elixírt spirituális rituálén alkalmazzuk, hogy megtapasztaljuk az Univerzum és Földanya végtelen és feltétel nélküli szeretetét.

A Ceremónia egy rövid szándékmegfogalmazással kezdődik, hogy mi az, amin dolgozni szeretnénk. Ezt követően meditáció és légző gyakorlat segítségével transz állapotba kerülünk, hogy találkozhassunk a tudattalanunk tartalmával, és megkezdődik a belső utazás.

Földanya és a Kakaó szelleme előszeretettel használ szimbolikus képeket, amik segítségével és értelmezésével válaszokat kaphatunk a kérdéseinkre. Ezáltal oldhatjuk is a blokkjainkat, tudatalatti mintáinkat. Az utazást gyógyító zene kíséri, hogy végig teljesen ellazult állapotban lehess, és megoldd a jelenben felmerülő problémáidat.

Regisztráció: kamadevatemple@gmail.com Jelentkezésnél a tárgyba kérlek, hogy írd be a program nevét, különben nem fogjuk tudni, hogy melyik programra jelentkezel.

Hozzájárulás: 15.000 Ft/fő/alkalom

Létszám max 10 fő

Csakra Jóga és tánc - Tamás Kingával - Március 30. (Csütörtök) 18.00 - 21.00

Tanf1

Mozdulunk az idővel, a testünkben megjelenő térrel, ….és összekötjük a partokat.

Az igazi erő, az életenergia esszenciája testünk tiszta csatornáin tud a legkönnyebben megmozdulni. Minél szabadabban áramlik, annál egészségesebbé válhatunk, és annál nagyobb örömöt és boldogságot élhetünk meg.

Tudatosan felépített gyakorlásunkon, és szabadon engedett vidám táncunk által segítjük ezt a folyamatot, tisztítjuk az energiapályáinkat, kipucoljuk a blokkokat, harmonizáljuk a csakrarendszert.

Nőknek és Férfiaknak egyaránt szól a program és semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá.

"Királynőnk előtt seperjük az utat, s bíbor szőnyeget fektetünk a lábai elé, így teszünk magunkkal odabent. És a Királynő mosolyogni fog. Ő az Erőnk."

Szeretettel várlak mozdulni Téged is. Engedni, hullámozni, stabilizálni, folyni, szállni, szeretni, felejteni és ÖnMAGadra emlékezni...

Regisztráció: kamadevatemple@gmail.com Jelentkezésnél a tárgyba kérlek, hogy írd be a program nevét, különben nem fogjuk tudni, hogy melyik programra jelentkezel.

Kérlek érkezz negyed órával korábban, hogy legyen időd átöltözni. Ha véletlenül késel, finoman gyere be és kapcsolódj a folyamattal! Hozzájárulás: 4-6000Ft lehetőségedhez mérten.  (LOTusShakti bérleted is használhatod).  Ft/fő/alkalom

Létszám max 10 fő

Állandó programok

Kundalíni Jóga Dandos Arabelával - Kedd 7.00 - 8.00

-

Női Hold Jóga - Szűcs Barbara - Szerda 18.00 - 19.15

-

Yin Jóga nem csak nőknek - Szűcs Barbara - Szerda 19.45 - 21.00

-

LOTusShakti Női kör és táncmeditáció - Tamás Kinga - Csütörtök 18.00 - 20.00

-

YOGA BLISS & Breathwork (English) Flexibility & Strength • Pranayama • Harmony- by Komlóssy Petra 

További szentélyek programjai

TAnf11
Kamadeva Tantra Szentély

Érintésen keresztül történő gyógyítás, manuálterápia, masszázsprogramok.

Tanf12
Tudatos Intimitás, Vörös Szentély

Tudtos intimitás, párkapcsolat, különleges programok.