Programok

7

Keleti Jóga Tudatos gyakorlása a tudattalanban - Ifj. Elek Pál

P4

"Tudtad, hogy több jógaoktató létezik a Földön, mint jógázó? Vagy azt, hogy William J. Broad cikkje alapján masszív számok mutatják, hányan lesérültek már felkészületlen, egoista jógaoktatók miatt, akik nem fogadták el a tanítványok limitjeit? (How yoga can wreck your body) Balin, a jógaoktatói képzésem alatt én is beleszaladtam ebbe. Mindkét térdem megsérült, és a mai napig véletlenszerű fájdalmaim vannak, hiába nyilvánították gyógyultnak.

Ezt a programot azért raktam össze, hogy a hét csakra mentén te is tudd, miket és hogyan alkalmazz. Fontos ugyanis, hogy a jóga nem csak az ászanák gyakorlásából áll! A meditációk, pránajámák, bandhák, drishtik, mudrák és mantrák is ugyanolyan fontos részei. Az első alkalomkor a lenti csakráktól indulunk: gyökér, szakrális, napfonat és a szívvel zárunk. Mindegyikhez két mudrát, mantrát, meditációt, és az általam összerakott szekvenciákat fogjuk gyakorolni. Ezek csakrától függően lesznek yin, hatha és vinyasa jógagyakorlatok.

A csakrákat egyensúlyba segítő különböző gyógynövényeket is tea formájában megkóstolunk, illóolajokkal hozzásegítelek majd a teljes átadáshoz. Mielőtt elkezdjük gyakorolni, mindenkinek a csakráit külön felmérem, illetve együtt megcsináljuk az Indu jóga név alatt futó szekvenciámat is, amivel a fizikai állapotodat fogom felmérni. Komplex, gyönyörű élményben lesz részünk, és a workshop első része elvégzése után hazavihetsz magaddal egy olyan tudást, amit te is tudsz otthon magabiztosan gyakorolni, mindenféle kockázat nélkül.

A részvételi díj 28.000 Ft, amihez magánszemélyeknek számlát is kiállítok. A program csak akkor indul, ha a jelentkezés elérte a minimum létszámot, ebben az esetben a négy főt. Maximum hét főt tudok fogadni annak érdekében, hogy mindenkire oda tudjak figyelni.

Jelentkezési határidő: április 10. Eddig a dátumig a foglaló előreutalását is kérem, ami a tanfolyam díjának 50%-a (14.000 Ft). Lemondási lehetőség április 10-ig lehetséges úgy, hogy a foglalót visszaküldöm, utána sajnos az elveszik. További információért keress privát üzenetben, vagy a Facebook/Instagram oldalamon: Indu jóga / @indujogabudapest"

Kundalíni jóga - Dandos Arabelával

P2

A tavaszi napforduló alkalmával egy kihívásra invitálunk! Gyere, és kundalíni jógázz velünk 10 héten keresztül minden kedden reggel, akár az otthonodból! ZOOM-on is elérhető lesz!!!

„Lehet, úgy hiszed, csak egyetlen tested van, amelyről gondoskodnod kell, de valójában mindannyiunknak tíz teste van. Ez talán abszurdnak tűnik, mivel ezen testek többsége emberi szemnek nem láthatóak. Ezen testek gondolatai sem láthatók, bár az életünk ezek körül a gondolatok körül forog. Valójában ezen testek által generált gondolatok által tudjuk leginkább érzékelni a kilenc testet. A kundalíni jóga gyakorlása által érhető el az az érzékenység, aminek a segítségével érzékelhetővé és kiegyensúlyozottá válik a tíz testünk.” – Siri Atma K. Khalsa.

A “Harmóniában a tíz testtel” kundalíni jóga program keretein belül megtapasztalhatod, hogy többek vagyunk pusztán a fizikai testnél. Csodálatosan komplex lények vagyunk, akiknek a jóléte, egészsége, életpotenciáljának a kiaknázása mind a tíz test egyensúlyán múlik. Az ősi jógikus bölcsesség szerint rendelkezünk egy lélek testtel, három elme testtel (negatív, pozitív, semleges), fizikai testtel, fényívvel, aurával, prána testtel, finomtesttel és sugárzó testtel.

A 10 alkalmas program egy-egy foglalkozásán megismerkedünk egy-egy test jellemzőivel, erősségeivel és gyengeségeivel, és jóga gyakorlatokkal, meditációval egyensúlyba hozzuk azokat. A kundalíni jóga gyakorlása mind a tíz testet erősíti azáltal, hogy folyamatos változásokat idéz elő érzékelt valóságunkban. Az újonnan felfedezett tudatosságunk lehetővé teszi, hogy a lelkünk hangjára összpontosítsunk, amely életcélunk beteljesítéséhez vezet. Amikor egyensúlyban van a tíz testünk, olyan tudatossági hullámokat teremtünk, amelyek valódi gyógyuláshoz vezetnek.

Részvételi díj: 30.000 Ft/10 alkalom vagy 3500 Ft / alkalom. Érdeklődés: chardikalajoga@gmail.com vagy +36-20-8286399 A programot Dandos Arabela - regisztrált okleveles kundalíni jóga oktató tartja.

Regisztráció: kamadevatemple@gmail.com Jelentkezésnél a tárgyba kérlek, hogy írd be a program nevét, különben nem fogjuk tudni, hogy melyik programra jelentkezel.

További szentélyek programjai

TAnf11
Kamadeva Tantra Szentély

Érintésen keresztül történő gyógyítás, manuálterápia, masszázsprogramok.

Tanf12
Tudatos Intimitás, Vörös Szentély

Tudtos intimitás, párkapcsolat, különleges programok.