Szertartások

H3R

Szent Kakaó Ceremónia kísérőkkel (Tari Valéria)

Sze1:b

Dél-Amerika nagyon gazdag a kultúrájában és sámánikus gyakorlataiban. A jelek szerint az őslakosok, és a kontinensre vándorlók a transzállapotok köré összpontosult vallási és orvosi funkciókat integráló rituális komplexumot hoztak létre, akárcsak a szibériai kultúrák esetében. A sámánok rituális specialisták, akik annak érdekében lépnek transzba, hogy kommunikáljanak a szellemvilággal, a gyógyítás, jóslás, és egyéb ügyek érdekében. A kakaót leginkább ünnepi rituálékon használták, mert a nyers kakaó szívnyitó hatású, és ennek köszönhetően sokkal áthatóbban élték meg a szeretetet. A Szent Kakaó egy dél-amerikai csoda medicina, amit a helyi indián törzsek nagy szeretettel és odaadással, rituális úton dolgoznak fel, és készítenek el számunkra.

A ceremónia alatt kapcsolódhatunk a kakaó, illetve Földanya szelleméhez, akik segítenek szembenézni blokkjainkkal, a tudattalan tartalmával, és megmutathatják eredeti fénylő mivoltunkat. Megnyílik a szívünk, és még inkább szeretettnek érezhetjük magunkat. A kakaó és a szellemek által könnyen feltárható a tudattalan tartalma, és oldhatóak a nem kívánt blokkok. Megnyílik az elme, tágul a tudat, és felfedhetjük a problémák gyökerét. Néha erőállatokkal segítenek, és folyamatosan támogatnak minket a rituálé alatt. A ceremónia egy szándékmegosztó körrel kezdődik, mialatt elfogyasztjuk a Szent Kakaót. Ezt követően egy vezetett légző gyakorlatot és meditációt végzünk, hogy transzállapotba kerülhessünk. A folyamatot úgynevezett Icarokkal (dél-amerikai gyógyító zene) kísérjük, hogy még teljesebb, és gyógyítóbb legyen a folyamat.

A szent kakaó lehetséges kísérői:

Rapé: Önmagában is egy csodálatos szer, de ha egyszerre használjuk a kakaóval, akkor a medicinák hatásai hatványozódnak. A Rapé gyógyító, tisztító hatású Dél-Amerikából származó tiszta dohány (Mapachoként is ismert), ami a befújását követően rögtön az elmére hat. Segít a blokkok, és negatív érzelmek oldásában, kiüríti az elmét, és fókuszba helyez.

Szent Lótusz: A Kék Lótuszból készült illóolajat spirituális rituálékon használjuk. Mámorító és csábító illata elvarázsol minket, és egyetlen cseppje elég ahhoz, hogy megnyíljon a szív. Támogatja a folyamatot, megnyugtat, és elhozza a békét. Oldja a stresszt, melengeti a lelket, és közelebb hoz önmagunkhoz.

Szibériai Anyafű: A szibériai sámán kultúrából származik ez a különleges növény. Gőzölés rituálé alkalmával találkozunk a növénnyel, ami segíthet akár a szívproblémákban is. Segít ellazulni, megnyugodni, és fokozza az érzékszerveinket. Kimondottan a szívre hat, ahonnan elengedhetjük a fájdalmakat és a félelmeinket.

A kakaó természetes superfood, és engedélyezett itthon a fogyasztása. Nincs pszichedelikus hatása! A ceremónia ára 15.000 Ft./fő/alkalom. Az aktuális Ceremónia időpontot kérlek, hogy nézd meg a programok menüpont alatt, vagy kövesd Facebook oldalunkon az események között: Kamadeva Fénytemplom. Jelentkezés: kamadevatemple@gmail.com

Tisztító és elengedő Tűzszertartás (Tari Valéria)

Sze 3:b

Ez a különleges tűzszertartás csodálatos kombinációja a Wicca, a dél-amerikai sámán kultúra, és az indiai tantra hagyományoknak. A tűz az élet öt megnyilvánulásának az egyike, és médium, ami összeköt Istennel. Az tűz az élő igazság, egy isteni erő, amely mindenben és mindenkiben jelen van. Kapcsolat a föld és az ég között, ami fenntartja a változás folyamatát, hatással van a tudat magjára, elhozza a végtelen isteni tudatosságot, ami által képesek vagyunk azzá válni, amivé válni szeretnénk. Egyéni tudat szinten a tűz az akarat, az elszántság, és fékezhetetlen erő. Képessé tesz az elme és a test ápolására, fenntartására, a megújulásra, a tisztulásra, és az elmélyülő megértésre. Tudatunk felébred általa. A meggyújtott tűz az isteni jelenlétet szimbolizálja, ezért lehetőségünk van a szent tűz jelenlétében különböző szándékainkat megfogalmazni. Elengedhetjük azokat az érzéseket, lelki fájdalmakat, negatív energiákat és blokkokat, amik már nem szolgálnak minket. Kérhetünk áldást és gyógyulást, tisztíthatjuk elménket, karmánkat, valamint az éteri, és a többi nem fizikai testünket a tűz erejének segítségével.

A tűzszertartás menete:

Érkezés a délelőtti órákban. Ismerkedés, és készülődés lélekben a ceremóniára. Dél környékén megbeszéljük a program részleteit, megosztó kört tartunk, ahol elmondjuk, hogy milyen szándékkal érkeztünk. Ezt követően a csend erejének szenteljük magunkat, és elhagyjuk a verbális kommunikációt. Ez segít a befelé fordulásban, elménk csitításában. Nagyon jó gyakorlat arra is, hogy megtapasztaljuk mi a valóban fontos, és mennyi felesleges szó hagy el minket a hétköznapjainkban. Izgalmas tapasztalás, és tanulási folyamat. A délután folyamán a csend jelenlétében közös oltárt készítünk, feldíszítjük magunkat, és előkészítjük az esti tüzet.

Az esti ceremónia az ünnepéjes tűzgyújtással kezdődik. Ekkor feloldjuk a csendet, de jó, ha csak akkor szólalunk meg, ha valóban fontosnak érezzük. Ezt követően elfogyasztjuk a szent kakaót, amihez igény szerint kék lótusz illóolajat, vagy Rapét is ajánlunk. Leülünk a tűz köré, és magunkban megkérjük a tüzet és az Istent, hogy hallgassa meg kérésünket és szándékainkat. Mindazt, amin dolgozni szeretnénk, felajánljuk. Közben magunkban mantrákat is mondhatunk, és vizualizálhatjuk, ahogy a tűzön keresztül eljut Istenhez a szándékunk. Ezt követi a légzés metódus és a vezetett meditáció, amit az egyéni belső utazás folyamata követ. Ekkor ráláthatunk blokkjainkra, elakadásainkra, megnyithatjuk a szívünket, és fejlődhetünk. A belső utazást követően élő zene kíséretében az illatos és megszentelt tűz körül táncolunk, - transztánc-, és lehetőséget adunk az éteri testeink tisztítására. A ceremónia befejeztével újra a csendnek ajánljuk fel magunkat, a megértésre fókuszálunk, és eloltjuk a tüzet. Éjszaka ott alszunk, és másnap reggelig nem szólalunk meg. A reggel folyamán megreggelizünk, feloldjuk a csendet, majd megosztjuk tapasztalatainkat.

A másfél napos elvonulás ára 65.000 Ft, ami tartalmazza a ceremóniát, az egy éjszaka szállást, és a reggelit. Az utazás egyéni. Érdemes hálózsákot hozni, kispárnát, meleg ruhát, tisztálkodó szereket. Minimum létszám 15 fő.

További szentélyek szertartásai

TAnf11
Kamadeva Tantra Szentély

Érintésen keresztül történő gyógyítás, manuálterápia, masszázsprogramok.

Tanf12
Tudatos Intimitás, Vörös Szentély

Tudtos intimitás, párkapcsolat, különleges programok.