Tanfolyamok

13:r

Szívből Női Áramlás 8 alkalmas tanfolyam (Szűcs Barbara)

Tanf1

Kapcsolódj a szívközpontoddal, és hangolódj rá áramló női minőségeid megélésére a gyógyulás terében, Önmagad szeretetében.   A nő életszakaszai már a fogantatáskor elkezdődnek. Kiemeltebb állomásaink, a magzati kor, a csecsemő kor, gyermekkor, serdülőkor, felnőttkor, és az időskor. Ezen életszakaszainkban különböző beavató minőségeket élünk meg az életünkben, melyek egyénenként eltérő élményeket és tapasztalásokat hozhatnak magukkal.   Nagyon sok traumát, negatív mintát hordozhatunk magunkban, amit az életünk korai szakaszában “gyűjtöttünk össze”. Ahhoz azonban, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott életet élhessünk, megéljük az örömöt, a boldogságot, és az elégedettséget, a múltban rögzült blokkokat fel kell tudnunk oldani.    A tanfolyam alatt négy kiemelt életszakasszal - a kislány, szerető nő, anya, és bölcs asszony - és azok minőségeivel dolgozunk. Ehhez kapcsoljuk hozzá a Hold négy fázisát, az Újholdat, a növekvő Holdat, a Teliholdat, valamint a fogyó, csökkenő Holdat. Bejárjuk a Hold ciklusait, és ezzel párhuzamosan a saját ciklusunkat is.    Visszatekintünk a női idővonalunkra, emlékeinkre, élményeinkre, mégpedig a csakráink, és a női test szimbolikájának tükrében. Ezek segítségével ráláthatunk elakadásainkra, blokkjainkra, negatív mintáinkra, és lehetőségünk lesz azok feloldására is. Szívünk terében, a feltétel nélküli szeretet által gyógyíthatjuk önmagunkat. Az odaadó önmagunkra figyeléssel, a szeretet erejével, és az önelfogadással megérkezhetünk valódi önmagunkhoz is.    A tanfolyam alatt elérhetjük, hogy beleálljunk valódi női minőségeinkbe, megéljük a stabilitást, a középpontunkba kerüljünk, és beleengedjük magunkat az áramlásba.    A tanfolyam különlegessége a MUNAY-KI 13 rítus, ami egy anyaméh áldás. Ennek az áldásnak a gyógyító ereje újra aktiválja női erőnket, és lehetőséget ad arra, hogy mélyebben kapcsolódjunk hozzá. Ez egy igen intenzív lehetőség ahhoz, hogy kapcsolatba kerülhessünk női énünkkel, elengedjük a tudatos és tudattalan félelmeket, blokkokat, és kibontakoztassuk forrásunk gyógyító erejét. Mindemellett segít megszabadulni a menstruációs fájdalmaktól és problémáktól, és akár a meddőségtől is. 

Kundalini ébresztés 10 alkalmas tanfolyam (Tari Valéria)

Tanf 2

A Kundalini a legerősebb energia, maga az életerő-energia, ami a legfőbb belső erőforrásunk. A hindu és a jóga filozófiában ez az Univerzum teremtő ereje és energiája. A jógahagyományok szerint a Kundalini energia a gerincoszlop tövében “kígyóként” összetekeredve nyugszik, és “várja”, hogy csakráinkat megtisztítva, blokkjainkat kioldva utat találjon magának, és elinduljon felfelé. Ez a folyamat lényegében a spirituális megvilágosodás, aminek az elérésével teljesen megváltozik az életünk. Ez egy út, egy gyönyörű és nemes cél annak, akik tiszta szándékkal, alázattal elköteleződve szeretné elérni spirituális létezésének egyik legmagasabb fokát. A Kundalini felébredés egy rendkívül erős spirituális élmény. Előkészülete több éves odaadást, cselekvést, önismereti munkát igényel. Előfordul, hogy a Kundalini akár egy trauma hatására váratlanul felébred, azonban ha nem állunk készen a fogadására rosszullétet is eredményezhet. Azonban ha tudatosan készülünk a Kundalini felébredésére, akkor elérjük a megfelelő készenléti állapotot. Amikor felébred a Kundalini, akkor megtaláltuk valódi önmagunkat, szétoszlattuk az Ego-t - hamis ént-, felül emelkedtünk az elme kontrollján, megszűnt a polaritás, eltűntek az érzelmek és az érintettség. Megszűnik az anyagi világ javainak hajszolása, empatikusabbak leszünk, nézőpontjaink és igényeink megváltoznak, céljaink és szándékaink mások lesznek. Megszűnik minden elméhez és egóhoz kötött törekvés, a ragaszkodás, és a küzdelem. Eltűnik a félelem, elégedettek leszünk, a hála érzésével létezünk, és megjelenik bennük az üresség pozitív állapota. Elérünk legmagasabb identitásunkhoz, kapcsolódunk lelkünkkel, és kiterjesztjük magunkban és azon túl a Teremtőt, azaz valódi isteni mivoltunkat, a tudatosságot. A tanfolyam menete: Az 1. alkalommal általánosságban beszélünk a blokkjainkról, a csakrákról és azok működéséről, az életünket, jelenünket, a személyiségünket, és az Egónkat meghatározó tudattalan tartalmáról. Szó lesz a Kundalini energiáról, az elme és az Ego kontrolljáról, és megtanulunk egy egyszerű de hatékony meditációt, amit a tanfolyam során folyamatosan alkalmazni fogunk, hogy tisztítsuk a tudattalan tartalmát. A 2-8. alkalommal a hét fő csakrával foglalkozunk. Azoknak a jelentőségeit, elakadásait, harmonikus és diszharmonikus működéseit beszéljük át, valamint tisztítjuk, töltjük őket. A 9. alkalommal a 8-as Bindu csakrával és a 9-es Guru csakrákkal foglalkozunk. A 10. alkalommal olyan spirituális gyakorlatokat tanulunk és gyakorlunk, amit minden nap alkalmazhatunk, és segíthetjük általa a Kundalini ébredését. A tanfolyam nem garantálja a Kundalini energia ébredését, de hozzásegít minket ahhoz, hogy rátaláljunk az útra, ami elvisz minket a célunkig. A tanfolyam 10 alkalmas (10 hét), alkalmanként 3, összesen 30 órás. A tanfolyamot csak egyben vagy két részletben lehet fizetni, alkalmanként nem. Ár: 60.000 ft.

ThetaHealing® Tanfolyamok (Hatzopoulos Elektrával)

Tanf15

A ThetaHealing® egy spirituális és meditációs technika, amelynek az a célja, hogy megtisztítsuk magunkból a korlátozó hiedelmeinket, majd kicseréljük azokat támogató, segítő mintákra, hitrendszerekre, hogy sikereket és eredményeket érjünk el az öngyógyulásban. A módszer rendkívül hozzájárul természetes intuíciónk felfedezéséhez és felébresztéséhez. Ha hiszünk a magasabb intelligenciában, a mindenség Teremtőjében, akkor akár azonnali és spontán gyógyulások is bekövetkezhetnek.

A módszer filozófiája, hogy támogasson és tanítson minket, mert lehet jobb életet élni a tiszta szeretet által. Ez a csodálatos módszer lehetővé teszi számunkra, hogy a Teremtővel együttműködve, elménk, testünk, és szellemünk harmóniában legyen. Ez a koncepció lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolatba léphessünk saját hitünk legmagasabb spirituális erejével.

Ha csak egyetlen energia-technikát sajátítasz el, az ez legyen. A ThetaHealing® ugyanis örökre megváltoztathatja az életed, és amilyen egyszerű, annyira tökéletes.

A ThetaHealing® tanfolyamokat ezeken a szinteken érheted el nálunk:

Basic DNA Alapszeminárium

Advanced DNA Haladó szeminárium

"Dig Deeper" Áss mélyebbre szeminárium

"Te és a Teremtő" szeminárium

"Bőség és teremtés" szeminárium

"Szivárvány gyermek" szeminárium

"Intuitív Anatómia" szeminárium

A képzés időpontjáról és áráról kérlek, hogy informálódj az aktuális programajánlatainkban, vagy kövesd Facebook oldalunkat: Kamadeva Fénytemplom.

Dzsuna Orosz Bioenergetikai Diagnosztika és Gyógyítás Tanfolyam (Nábozny Natasa)

Áramolj Szívbol!-18

Az 1980-as években Oroszországban egyre elterjedtebbé vált az extraszenzorika és az okkultizmus. Jevgenyija Davitasvili - akit Dzsunaként ismernek-, ápolónőként tevékenykedett Grúziában. A Szovjetunióban ő lett az első extraszenzorika, a bioenergetika nagykövete. Olyan eredményekkel kezelt gyógyíthatatlan, daganatos, krónikus betegségben szenvedőket, hogy még Brezsnyev is meghívta magához.

A KGB laboratóriumot építtetett neki, vizsgálták a módszerét, de ésszerű magyarázatot nem találtak rá. Technikája mégis működött.

A Dzsuna Bioenergetikai Diagnosztika és Kezelés a kliens energiarendszerével dolgozik. Harmonizálja a test energiáját, tisztítja az aurát és a csakrákat, valamint az éter-és az asztráltestben dolgozik.

Többek között a következő eltérések kezelhetők vele: energiahiány, energiatöbblet, blokkok, hibás eloszlás, energia elfolyás kifelé, energia ráfolyás. A technikával átkok, rontás, kötés, előző életek hatása, családrendszerből jövő negatív töltetű energia, aura ráfolyás tisztítható.

A képzés segíthet saját egészségünk helyreállításában, energiarendszerünk harmonizálásában, illetve kiegészítheti azok munkáját, akik már eddig is hasonló területen tevékenykedtek.

A képzés díja: 40.000 Ft, amely magában foglalja a jegyzeteket, a vizsga díját, és a Tanúsítványt. A Felnőttképző nyilvántartási száma: B/2022/001394 Vizsga: gyógyítói gyakorlat a helyszínen Jelentkezés: kamadevatemple@gmail.com

A képzés időpontját kérlek, hogy figyeld az aktuális programajánlatainkban, vagy kövesd Facebook oldalunkat: Kamadeva Fénytemplom.

További szentélyek programjai

TAnf11
Kamadeva Tantra Szentély

Érintésen keresztül történő gyógyítás, manuálterápia, masszázsprogramok.

Tanf12
Tudatos Intimitás, Vörös Szentély

Tudtos intimitás, párkapcsolat, különleges programok.